Осем учители от столичното 55-то СУ Петко Каравелов са с

...
Осем учители от столичното 55-то СУ Петко Каравелов са с
Коментари Харесай

Осем учители от едно училище са с КОВИД



Осем учители от столичното 55-то СУ " Петко Каравелов " са с позитивен тест за Covid-19, заяви Медиапул, като се базира на Столичната община. Информацията обаче към момента се прецизира.

Преди дни един от учителите споделил, че е инфектиран, а шефът изискал неотложно тестване на всички преподаватели, описаха от общината. Тревожните резултати стават факт ден след формалното разкриване на новата образователна година.

По-рано пък стана ясно, че възпитаник от Русе е с коонавирус. 16-годишно момче от града е с позитивен тест, оповестиха от Областния действен щаб.

Момчето, дружно със своите съученици, е взело участие в къс час на класа сутринта на 15 септември и едвам в следобедните часове се е почувствало зле и си е направило тест, който е дал позитивен резултат за ковид, оповестява Българска национална телевизия.

Директорът на образователното заведение Галина Бобева съобщи пред националната телевизия, че цялата паралелка е под карантина и ще премине на отдалечена форма на образование. По информация на Българска национална телевизия става въпрос за възпитаник от 11 клас на Математическата гимназия " Баба Тонка " в крайдунавския град.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР