Осем непълнолетни са обвинени в системно изнасилване на 15-годишно момче

...
Осем непълнолетни са обвинени в системно изнасилване на 15-годишно момче
Коментари Харесай

Наш тийнейджър задържан за изнасилване в Гърция

Осем малолетни са упрекнати в редовно обезчестяване на 15-годишно момче в порутена къща в квартал „ Илион “ в гръцката столица. Между тях е и 17-годишен българин, който е с мярка за неотклонение „ задържане под стража “, дружно с други петима от причинителите.

Скандалът, който провокира потрес измежду гръцкото общество излезе нескрито преди дни, когато жена съобщила на родителите на детето, че видеото на ужасите е изтекло. Родителите на 15-годишното разговаряли с детето, защото не знаели нищо, а по-късно детето им признало какъв призрачен сън претърпява. Според дамата, която е уведомила майката на детето, другите деца са го заплашили да не споделя нищо.

Всички арестувани малолетни, взели участие в тези злокобни произшествия, са признали, че са снимали и записвали на мобилните си телефони какво са предизвикали на нещастния си връстник, само че отхвърлят обвиняванията в обезчестяване, като сякаш настояват, че всичко това се е случило на игра.

Чрез профилите си в обществените мрежи малолетните, упрекнати в групово обезчестяване на 15-годишния, са пробвали да изградят облик на диви и безскрупулни деца, членове на тайфа. Излезлите нескрито обстоятелства по случая и причинителите са шокиращи, оповестява newsbg.

От изтеклите фрагменти се вижда, че единият от малолетните държи револвер, а обвинените са разгласили и фотоси на опиати в профилите си в обществените мрежи.

Мобилните телефони на всички обвинени се намират в криминалистични лаборатории на полицията, защото чиновниците желаят да открият дали обвинените са разменяли известия между тях, в които са споменавали тематиката за обезчестяване.

Властите не престават да търсят малолетните деца, измежду които и четирите девойки, които, съгласно показанията на жертвата, са участвали на тези шокиращи дейности и даже са популяризирали видеото от изнасилването.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР