Осем души са в болница, а четирима от тях са

...
Осем души са в болница, а четирима от тях са
Коментари Харесай

8 души пострадаха при блъсканица на входа на концертна зала в Лондон

Осем души са в болница, а четирима от тях са в сериозно положение, откакто бяха премазани от тълпата, блъскаща се, с цел да влезе в концертна зала в Лондон, заяви Би Би Си, като се базира на полицията в английската столица.

Сигналът за " огромен брой хора, които се блъскат, с цел да влязат " в зала " О2 Академи " в лондонския квартал Брикстън е подаден нощес в 21:35 ч. локално време. 

Полицията е почнала неотложно следствие, а към залата за събития е бил завършен кордон. По стратегия нощес в нея е трябвало да се организира концерт на нигерийския афробийт реализатор Асаке. От Скотланд Ярд прибавиха, че на място не престават огледите, като към този момент няма арестувани.

So the police have locked off Asake and have left a bunch of people in an alley in the freezing cold. It is well.
— Midé (@__93_Mide)

Комисарят от лондонската полиция Аде Аделекан дефинира събитията като " извънредно разтърсващи " и разяснява появили се в обществените мрежи видеа от случая.

" В случаите, когато полицейските чиновници употребяват мощ, те знаят, че носят отговорност за дейностите си ", добави Адекалан, а на въпрос за публикувано видео от случая той увери, че " не са били употребявани полицейски кучета ". Полицията прикани очевидци на блъсканицата да се свържат с нея.

Залата в жанр арт деко " О2 Академи " отваря порти през 1929 година и има потенциал от 5000 места.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР