Осъзнаваме натиска, на който сме подлагани от различни страни. Ако

...
Осъзнаваме натиска, на който сме подлагани от различни страни. Ако
Коментари Харесай

Тома Биков: Ако подадем оставка, през есента и зимата България ще затъне в икономическа криза

 " Осъзнаваме натиска, на който сме подлагани от разнообразни страни. Ако подадем оставка, през есента и зимата България ще затъне в икономическа рецесия. Когато има политическа неустойчивост и липса на разговор, както и терен, върху който да се води този разговор, от политическа и икономическа рецесия може да се ескалира в конституционна такава ". Това сподели националният представител от ГЕРБ Тома Биков по Българска национална телевизия.

" Разбирам настояванията на протестиращите и страстта на площада, само че за разлика от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, ние носим отговорност, както групова, по този начин и лична. Оставка значи да хвърлим страната в безпорядък ", сподели още той.

По думите му митингите са трансформирали дневния ред в обществото.

" Сега евентуално ще имаме по-малко сила за справяне с икономическата рецесия. Това ще продължи и след изборите. Парламентарните избори няма да бъде ключ към решаването на проблемите ", предизвести той.

 Той добави, че Велико народно събрание е за възобновяване на политическия разговор, който е пресечен. " Великото национално заседание изисква да бъдат събрани 2/3 от гласовете на депутатите, с цел да бъде решена политическата рецесия. Ако не го одобряват, то всеки ще носи отговорност за това ", заключи той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР