Осъдиха на затвор 39-годишен мъж за нанасяне на телесна повреда

...
Осъдиха на затвор 39-годишен мъж за нанасяне на телесна повреда
Коментари Харесай

Затвор за мъж, блъснал с колата си полицай и патрулка в София

Осъдиха на затвор 39-годишен мъж за нанасяне на телесна щета на служител на реда и за това, че е попречил на орган на властта да извърши служебните си отговорности в София, оповестиха от обвиняването.

На 6 юни 2018 година обвиненият карал автомобил по  бул. " Околовръстен път ", когато полицейски чиновници му подали знак със стоп палка да спре. Обвиняемият не спрял и траял да се движи по посоката си на придвижване, макар че и други полицейски чиновници му дали знак да спре. Последвала гонитба.



Обвиняемият блъснал
челно движещ се против него полицейски автомобил, който бил с включени сигнални светлини. За да избяга от униформените чиновници, той с автомобила си се качил на бордюра, съборил пътен знак и блъснал различен полицейски автомобил, а по-късно блъснал служител на реда , който му давал сигнал с палка да спре.

Вследствие на удара е предизвикал лека телесна щета на полицейския чиновник. По случая е формирано досъдебно произвеждане. В хода на следствието са разпитани очевидци и са осъществени експертизи, които потвърждават виновността му.

Софийски областен съд призна мъжа за отговорен по повдигнатото му обвиняване, като му наложи наказване „ отнемане от независимост “ за период от 3 години, което той следва да изтърпи дейно при първичен „ непоколебим “ режим.

Присъдата предстои на обжалване п ред Софийски градски съд.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР