Осъден убиец, който нападна и затвори по-възрастна жена и двама

...
Осъден убиец, който нападна и затвори по-възрастна жена и двама
Коментари Харесай

Убиец нападна по-възрастна жена и двама свещеници в домовете им по време на освобождаване от затвора

Осъден палач, който атакува и затвори по-възрастна жена и двама свещеници в домовете им по време на краткотрайно освобождение от пандиза, получи осем години затвор период.

Ричард Кеърни (42) също за малко лъжливо затвори своя някогашен затворнически духовник в домашната й баня по време на поредност от закононарушения през март 2023 година, когато той беше краткотрайно освободен или освободен с позволение от доживотната си присъда, Дъблински областен углавен съд изслуша във вторник.

Кърни беше наказан на пожизнен затвор през 2001 година за убийството на 72-годишна жена, която беше открита пребита до гибел в дома й във Финглас през 1998 година Беше му обещано краткотрайно освободен след излежаване на 21 години от присъдата си.

Докато беше краткотрайно освободен през март предходната година, Керни заключи за малко някогашния си затворнически духовник в банята си. Девет дни по-късно той нахлу в дома на по-възрастна жена и я ограби и атакува, преди да нападне и подправено затвори двама свещеници в Клондалкин.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР