Оригинални и апетитни рецепти, идеи за здравословно хранене и много

...
Оригинални и апетитни рецепти, идеи за здравословно хранене и много
Коментари Харесай

Eat Cook Love е новият ни кулинарен блог!

Оригинални и апетитни предписания, хрумвания за здравословно хранене и доста позитивни страсти ви чакат в новия ни кулинарен блог Eat Cook Love, който започва тази седмица.

Автор е прелестната Ани Шакарян, която може би запалените по кулинарията дами към този момент познават. Вече три години, тя поддържа своя личен блог Vkusnoteka.blogspot.com.

А когато се срещнахме с нея и бяхме незабавно пленени от силата и необикновено позитивното й лъчение, незабавно сложихме началото на взаимния ни план! За тези, които не познават Ани персонално, постоянно е изненада да научат, че с изключение на блогър, тя е майка на две деца, Аида (5) и Беатрис (1). И освен това към този момент може да се похвали с сполучлива кариера в банковата сфера. Делниците й протичат на високи обороти, само че в никакъв случай в тях не липсва приготвената с обич домашна храна.

Пълнени смокини със синьо сирене и орехи, увити в прошуто

Ти си човек, който работи в банковата сфера. Странно ли им се вижда на хората от твоя отрасъл заниманието ти?

Никак не им се вижда необичайно, когато ги поглезя с домашна торта в офиса или с обичайното Коледно ашуре. По-скоро се трансформира в традиция:) Колегите ми ме поддържат и даже доста от тях се престрашиха да опитват и да пробват разнообразни предписания вкъщи.

Имаш ли приятелки или познати, които също поддържат свои блогове?

Покрай мен много мои приятелки откриха, че таят надълбоко скрити гении, които не са развивали до момента. Вдъхновиха се и си направиха блогове. Аз като “ветеран в блогърстването ” им помогнах с оформлението.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР