Орхан Мурад е категоричен, че не иска и да чува

...
Орхан Мурад е категоричен, че не иска и да чува
Коментари Харесай

Орхан Мурад не познава внука си

Орхан Мурад е безапелационен, че не желае и да чува за внучето си, камо ли да се усеща като дядо. Той не е виждал 8-месечния наследник на Сузанита и няма никакви планове да го направи. Певецът е във война с щерка си и някогашната си брачна половинка Шенай.

 

Турчинът даже блокира всеки дръзнал да му честити внучето или пък да попита за дребния Матиас. Двамата със Сузанита не са се чували от няколко години. Категоричен е, че никого не е гонил от вкъщи си, а той самият се е изнесъл. Двете обаче натрупали солидна сметка за електричество, която се наложило още веднъж той да заплати.

 

Не желае да пада на тяхното равнище и да се замерят с кирливи ризи, само че ги приканва да спрат.

Напрежението посред им към този момент не стихва в продължение на 2 години. Близки до фамилията разкриват, че свадите у тях били всекидневие.

 

Шенай пък на собствен ред се жалва, че Орхан в никакъв случай не я е имал за жена и в никакъв случай не е карала същински 8 март, защото на този ден той излизал с другари, а тя си стояла сама вкъщи. Изневерил й още когато Сузанита била на 3 години, а по-късно изневерите му станали всекидневие. Изневерявал й даже когато тя се гърчила от болежка след онкологичната интервенция.

 

Орхан твърди, че се е развел с Шенай поради зависимостите й, без да влиза в детайлности защо става въпрос. Твърди, че е бил наясно, че това семейство ще завърши по този начин, само че изчаквал Сузанита да навърши пълноправие и да си оправи живота.  Категоричен е, че през днешния ден тя е жива с помощта на това, че я вкарал в клиника за наркомани, защото в противоположен случай й оставали едвам 1-2 месеца живот.

 

Всъщност Сузанита продължава да се пуска стремително по плоскостта. След като роди едвам на 19 години, тя се раздели с бащата на сина си Марк Славов. Изглежда още веднъж е залитнала към зависимостите си.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Орхан Мурад Шенай Сузанита
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР