Стопкадър ФБ, Пожарна служба на БерлинОгнен ад в столицата на

...
Стопкадър ФБ, Пожарна служба на БерлинОгнен ад в столицата на
Коментари Харесай

Гори завод за производство на ракети в Берлин

Стопкадър ФБ, Пожарна работа на Берлин

Огнен пъкъл в столицата на една от големите европейски страни.

В цех за отбранителна техника в Берлин е избухнал огромен пожар, заяви в. " Билд ".

Медията разкри, че гори цех на Diehl Metal Applications. Той е благосъстоятелност на Diehl Defence, която създава системите за противовъздушна защита IRIS-T.

Близо 200 пожарникари вземат участие в гасенето на пожара в индустриалната зона в западната част на немската столица.

В горящата сграда са се помещавали по-специално хранилища с химикали. Вятърът популяризира в северна посока токсичния пушек, формиран в резултат на пожара в Берлин.

Жителите на прилежащите квартали на немската столица бяха посъветвани да не излизат на открито и да затворят компактно прозорците.

Заводът принадлежи на немската отбранителна компания Diehl, която създава главно ракети и муниции. Сред продуктите му са ракетните системи IRIS-T SLM, които Берлин доставя на украинската войска, написа

Отбелязва се, че все още няма информация за повода за пожара. Въпреки това няма потърпевши, всички хора са съумели сами да изоставен рисковата зона.

IRIS-T е зенитно-ракетен комплекс (ЗРК) със междинен обхват на деяние, създаден от немската компания Diehl Defence през 2014 година и предназначен за заличаване на крилати и балистични ракети, както и на самолети, хеликоптери и безпилотни летателни апарати.

Германия към този момент е предала на Украйна три такива системи. През април ръководителят на компанията Diehl Defence Хелмут Раух разгласи предаването на още една система IRIS-T на Украйна.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР