Руската поп звезда Филип Киркоров обяви, че Алла Пугачова, с

...
Руската поп звезда Филип Киркоров обяви, че Алла Пугачова, с
Коментари Харесай

Филип Киркоров чак сега се сети, че Алла Пугачова му е слагала рога

Руската поп звезда Филип Киркоров разгласи, че Алла Пугачова, с която имаше брак от 1994 година до 2005 година, го е излагала обществено и неведнъж го е правила рогоносец. По думите не артиста актуалният брачен партньор на съветската прима  - Максим Галкин, й бил хвърлил око и я ощастливявал още доста преди развода с Киркоров. Той обаче напълно не бил единственият й ухажор, до момента в който била омъжена за родения у нас Киркоров.

„ Разбрах, че съм бил рогоносец 4 години. Това, несъмнено, беше неприятно. Красивата приказка ненадейно свърши “ – изплака Филип Киркоров пред съветски медии. Въпреки това той твърди, че не таи неприятни усеща и желае всичко най-хубаво на естрадната прима.

„ Тя е щастлива с този мъж. Бог да й дава здраве. А на него самообладание, че и той не е застрахован да стане рогоносец, до момента в който пътува по света “ – споделя още Киркоров. Той напомня и по какъв начин двамата с Алла Пугачова са се разделили.

„ Аз самият проведох тържество по случай развода. Разведохме се в Деня на театъра през март, просто по този начин съответства. Отидохме да честваме в прекрасен ресторант, беше доста прелестно. Смяхме се, спомнихме си хубави неща, забавлявахме се “ – споделя Киркоров.

Разбира се, Филип не загатва дали самият той е бил правилен на половинката си. Може би, в случай че изневярата е с сътрудник от същия пол, не се брои...

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР