Организират благотворителен концерт в помощ на пострадалите от наводненията карловски

...
Организират благотворителен концерт в помощ на пострадалите от наводненията карловски
Коментари Харесай

Фолклорни музиканти с благотворителен концерт за наводнените села в Пловдив

Организират благотворителен концерт в помощ на потърпевшите от наводненията карловски села в Пловдив. Събитието ще се състои на 9 декември, петък, от 18:00 часа в Палата № 7 на Международен панаир Пловдив.
Прочетете още
В благородната самодейност ще вземат участие емблематични фолклорни реализатори и оркестри, популяризирали страната ни по целия свят. Публиката ще се наслаждения на живите осъществявания на виртуозния Нешко Нешев, оркестър „ Феникс “ с началник Христо Коритарев, оркестър " Фолкпалитра " с ръководител  Петър Войников, оркестър " Бисери " с началник Младен Малаков и гост-солистите Нина Иванова и Валери Караасенов. Водещ на концерта ще бъде основателят на известното и обичано предаване „ Иде нашенската музика “ Николай Чирпански.

Билети за благотворителния концерт ще се продават пред Палата № 7 в  Международен панаир Пловдив. Цената е 10 лв., а събраните средства ще бъдат дарени на потърпевшите от наводнението карловски села. Международен панаир Пловдив поддържа идеята, като дава безплатно палатата за събитието. Благородната самодейност е под патронажа на кмета на Калофер Румен Стоянов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР