Организираните привърженици на ЦСКА отново изразиха недоволството си от решението

...
Организираните привърженици на ЦСКА отново изразиха недоволството си от решението
Коментари Харесай

Феновете на ЦСКА с нестандартен ход за дербито с ЦСКА 1948! Нападнаха Цецо Ефбета

Организираните последователи на ЦСКА още веднъж показаха недоволството си от решението гостуването на ЦСКА 1948 да бъде на стадион " Витоша " в Бистрица. Те оповестиха, че за тях са отпуснати 200 билета на цена от 30 лв., а за предходни дуели на противника им са давани по 300 билета на цена от 15 лв..

От " Трибуна Сектор Г " написаха, че схващат правилото на пазарната стопанска система, само че не одобряват това да се случва на техен тил, още повече от " потвърдени плагиати и сенчести фигури " като финансовия покровител на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов.

Това докара до ексцентрично решение на последователите на " армейците ", които ще бойкотират дуела, като ще стоят отвън стадиона, където обясниха, че няма да бъдат 200 души. " Щом не ни разрешават да влезем всички, няма да влезе никой ", написаха още те и приканиха всички да отидат за мача.

ЕТО ЦЯЛАТА ДЕКЛАРАЦИЯ:

Армейци,

Доказвано е неведнъж през годините, че живеем в страната на парадоксите. Докато за едни са отпускани 300 билета на цена от 15 лева, на други се дават 200 на цена от 30 лева Разбираме правилото на пазарната стопанска система, само че не одобряваме това да се случва на наш тил. Още повече от потвърдени плагиати и сенчести фигури като притежателя на (кен)еФБЕТ.

Неколкократно помолихме виновните институции мачът да бъде изместен за всеобщо улеснение на ст. " Васил Левски ". Глас в пустиня. Когато думите не могат да въздействат е време за дейности.

Очевидно е, че разсъдъкът не надвива, по тази причина бихме желали да ви осведомяваме, че взехме решение в неделя да не влизаме на стадиона, а да стоим извън, където сигурно няма да бъдем 200. Щом не ни разрешават да влезем всички, няма да влезе никой.

Борбата е безмилостна и жестока за обичания тим и нас, тъй че място за оттегляне няма. Всички на мача! САМО ЦСКА!
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР