Организираните фенове на ЦСКА от Трибуна Сектор Г излязоха с

...
Организираните фенове на ЦСКА от Трибуна Сектор Г излязоха с
Коментари Харесай

Сектор Г: Едва сега започваме, чест и морал сред сините има само в интернет писания

Организираните почитатели на ЦСКА от Трибуна Сектор " Г " излязоха с позиция след вчерашните събития пред постройката на БФС в Бояна.

Ето какво разгласиха те в обществените мрежи без редакторска интервенция:

" Вчера се организира митинг пред постройката на БФС и срещу незаконното ръководство на Борислав Михайлов.

Начетохме се на куп тъповати мнения от страна на ЕДИНСТВЕНАТА агитка в България, която е намерено ЗА това ръководство - какъв брой сме били, какво сме правили, за какво и така нататък Разбираме, че 40-годишното другарство и гарантирането на лиценза са най-важните неща в " синия балон ", само че въпреки всичко идващият път когато въпросните дилетанти приказват за достолепие, чест, морал и куп други неща, които съществуват единствено в интернет демагогията, която бълват на конвейер, дано първо се огледат в огледалото. А то крещи - двуличие!

Относно това какъв брой бяхме нощес може сами да прецените от фотосите по-долу. Дали сме удовлетворени? Не, несъмнено, само че по-важното е, че пробуждането стартира. Следващият път ще сме повече, а повярвайте ни, едвам в този момент започваме. Предстои ни дълга и тежка битка, само че единствената опция е успеха. Както постоянно е било. И ще продължава да бъде!

ЦСКА ДО КРАЯ НА СВЕТА!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР