Организацията Тук-Tам“, чийто цели са да улесни връзката между българите

...
Организацията Тук-Tам“, чийто цели са да улесни връзката между българите
Коментари Харесай

Сдружение Тук-Там цели едно по-ярко бъдеще за младите хора на България

Организацията " Тук-Tам “, чийто цели са да улесни връзката сред българите от другите елементи на света, чества своя 15 рожден ден на 3 март.  

" Целите на Сдружение " Тук-Там “ са за едно по-ярко бъдеще за младежите на България “. Това сподели в ефира на Радио " Фокус “ Лилия Мерджанова – част от екипа на сдружението, като добави, че " това, с което желаеме светът да ни познава, е, че в действителност работим старателно всеки младеж в България да има своя късмет за триумф. Защото ние имаме вяра, че по-ярка България е постижима, когато младежите имат достъп до повече благоприятни условия, имат по-добри ролеви модели пред себе си. Така че ние работим за една световно обвързвана и помагаща си общественост, която осведоми, въодушевява и влага в идващото потомство. “  

Лилия Мерджанова показа също по този начин, че Сдружението " Тук-Там “ не желае да връща българите от чужбина, " Тук-Там “ желае да ги ангажира свястно и без значение от това дали си в Лондон или Париж, ти да имаш метод да допринасяш и оставаш обвързван с България, като помагаш на младеж.  

Една от стратегиите на сдружението – Фондът " Иди, умъртви и се върни “, която цели поддръжката на млади българи за образованието им в магистърска степен в чужбина, започва през 2016 годна: " За тези години сме подкрепили 42 младежи със стипендии 320 000 лв., тъй като мощно имаме вяра, че най-хубавата инвестиция, която един младеж може да направи за бъдещето си, е образованието, и по-късно да се върне и приложи наученото тук, “ описа още Лилия Маджанова. 

За друга самодейност на " Тук-Тум “ – кариерен конгрес " Кошер “ показа също по този начин Лилия Маджанова, по какъв начин с развиването и надграждането на форума в годините се реализира това, че той да бъде в помощ на младежите. " Той е една световна среща на хрумвания,  на бизнеси, на персони. Имаме две огромни семинарни стратегии тематично разграничени. Имахме предходната година експо зона, където бяхме поканили български нововъведения, имаме над 100 компании предходната година, които да опишат за другите кариерни благоприятни условия, които има при тях. “ 

Ивана Шарабанска, също част от екипа на сдружението, добави че посредством медиите и обществените мрежи е допустимо да се сътвори световната общественост на " Тук-Там “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР