Организацията по допускане на работа на работещите в най-голямата спешна

...
Организацията по допускане на работа на работещите в най-голямата спешна
Коментари Харесай

Абсурд: Работещи в Пирогов са със зелени сертификати, които действат де факто по-дълго

Организацията по допускане на работа на работещите в най-голямата незабавна болница в България " Пирогов " наподобява надалеч по-добра. Това стана ясно от репортаж на Нова телевизия.

За разлика от през вчерашния ден, 21 октомври, в този момент нямаше такова скупчване на хора пред местата за правене на проби. Припомняме, че една от вариантите в зеления документ е тъкмо това да си направиш тест -!
 Опашка пред Пирогов: Медици и работещи в болничното заведение са без зелен сертификат * Опашка пред " Пирогов ": Медици и работещи в болничното заведение са без зелен сертификат*
Голяма опашка от работещи в " Пирогов " (медици, лекари, санитари, работещи в администрацията) се изви тази заран. Причината – те...

Същевременно доктор Петър Атанасов, началник на вътрешната клиника в " Пирогов ", се оплака, че едвам през днешния ден били взети зелени документи на трима души при 25 нуждаещи се на работа под негово управление. Той сподели и документ, че е публикуван в 0:12 минути на 22.10.21, което е невероятно, тъй като тестванията бяха направени през вчерашния ден сутринта (21.10.21), след 6:00 часа . " И това ли да направя ми кажете ", възмути се лекарят на въпрос обадил ли се е на РЗИ. Той повтори свои думи от през вчерашния ден: " Смъртта не чака ".

" За 2 години по какъв начин не пристигна един да попита от какво имате потребност. Имаме потребност най-малко намира да ни оставят ", обърна се доктор Атанасов към здравните управляващи. Той твърди и, че " Пирогов " няма позволение да прави инфекциозна активност и никой не е решил този въпрос.

Вече има и много хора, които обмислят по-сериозно да си слагат ваксина против ковид, само че и много хора, които са безапелационни, че имат висок брой антитела. Как се трансформираха нещата единствено за ден в това отношение,!

" Когато човек си дърпа имунитета за опашката, той може да се обърне и да му отхапе не ръката, а главата. Пожар с бензин гаси ли се ", акцентира доктор Атанасов, повтаряйки вчерашните си думи: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР