Организациите, работещи с млади транс хора, са разочаровани от новите

...
Организациите, работещи с млади транс хора, са разочаровани от новите
Коментари Харесай

„Недосегаем и жесток“: Групи за защита на правата на транссексуалните хора осъждат новите насоки за училищата на правителството на Обединеното кралство

Организациите, работещи с млади транс хора, са разочаровани от новите планове на насоки за учителите, заявявайки, че е пропуснат късмет да се помогне на преподавателите да работят позитивно с децата.

Нови насоки по отношение на метода, по който учебните заведения в Англия би трябвало да подхождат към транс децата, бяха обещани от английското държавно управление през 2018 година, преди пет години. Но новият проектодокумент, съветващ учебните заведения по отношение на прехода на младежите, който най-сетне беше оповестен във вторник, е надалеч от това, на което се надяваха деятелите.

, който към момента не е финален, нито правно обвързващ, се чака да помогне на учителите и чиновниците се занимават със студенти, които слагат под въпрос своята полова еднаквост. Но бранителите на правата на транссексуалните и ЛГБТК+ настояват, че вместо да се стремят да защитят трансмладежите, проекторъководството слага нови провокации за трансдецата.

Клео Мадлен от всеобщата организация, ръково...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР