Организаторите работят по пренасрочване на концертите, каза тя в публикация

...
Организаторите работят по пренасрочване на концертите, каза тя в публикация
Коментари Харесай

Пинк е принудена да отмени концерти поради заболяване

Организаторите работят по пренасрочване на концертите, сподели тя в обява в Instagram, добавяйки, че " доста се радва да изнесе зрелище във Ванкувър и да направи необикновено шоу за всички. "

Вижте тази обява в Instagram

Публикация, споделена от P!NK (@pink)

-->

Това е третият път в границите на един месец, когато звездата от Raise Your Glass се отдръпва от концерти по време на международното си турне Summer Carnival 2023.

Pink анулира концерти в Такома, Вашингтон, Съединени американски щати, във вторник и сряда, казвайки на почитателите, че „ фамилните медицински проблеми изискват нашето неотложно внимание “.

В края на септември 44-годишният мъж приключи шоу в Globe Life Field в Арлингтън, Тексас заради „ неприятна зараза на синусите “.

Звездата, с същинско име Алесия Мур, разгласява в Instagram: „ Толкова съм разочарована. Знаете, че върша всичко по силите си, с цел да не пропусна нито едно шоу. "

Адел предизвестява почитателите да не хвърлят предмети по сцената

Звездата сподели, че шоуто ще бъде пренасрочено за по-късно през ноември, като даде обещание, че ще бъде „ феноменално “ и се извини на почитателите за породеното стеснение.

Вижте тази обява в Instagram

Публикация, споделена от P!NK (@pink)

--> Вижте тази обява в Instagram

Публикация, споделена от P!NK (@pink)

-->

Някои изтощени почитатели показаха разочарованието си от анулацията с една обява: " Сега това е модел и хората харчат хиляди, с цел да бъдат на това място по това време. “

Друг сподели: „ Бла, бла, бла...семейни проблеми и майната им на почитателите...особено тези от други градове, които към този момент са резервирали полети и хотели. "

Мнозина обаче показаха съчувствието си с един пост: „ Вълнението да гледаш шоу в никакъв случай не е по-важно от благополучието на теб и фамилията ти.

„ Оздравявайте скоро и ще се забележим, когато се почувствате по-добре! “.

Един почитател добави: „ Много хора не осъзнават какъв брой тежко е едно международно турне за артистите. Психично и физическо здраве първи и семейство също. "

Прочетете повече:


Разкрити: Най-свирените изпълнителки на 21-ви век
Ед Шийрън се отдръпва от Лас Вегас шоу поради „ проблеми с подовата настилка “

Пинк докара антуража си в Лондон за две нощи през юни предходната година като част от турнето в Обединеното кралство и Европа.

Изображение: Пинк извършва на сцената на BST Хайд Парк в Лондон. Снимка: PA

Тя остана зашеметена, откакто почитател хвърли пепелта на майка им на сцената, до момента в който тя изпълняваше осъществяване на нейния шлагер, Just Like A Pill, на фестивала BST Hyde.

Звездата има планувани концертни дати в Съединени американски щати и Канада до края на ноември, преди да отлетят за Австралия и Нова Зеландия преди приключването на турнето през март.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР