Организаторите на протестите знаят за най-малко още двама насилници на

...
Организаторите на протестите знаят за най-малко още двама насилници на
Коментари Харесай

Протести в страната с искане за тежки присъди за насилниците на животни

Организаторите на митингите знаят за минимум още двама насилници на животни като Захари Шулев, който посегна на Мечо

Фитнес моделът Лилия Неделчева е отпред на шествията във Варна, десетки излизат на улиците във Враца, Бургас, Стара Загора, Монтана и Пловдив.

" Знаем за минимум още двама насилници на животни като Захари Шулев, който посегна на Мечо. Те зоват за зверства над животни в обществените мрежи, стрелят по тях с арбалети, разчекват ги и им вършат " кастрации без упойки ", само че започнаха да трият изявленията си след случая с Мечо. Такива като Шулев ще излязат до месеца - два на независимост и никой не е застрахован - може да посегнат на дете, възрастен или всеки безсилен, тъй като те нямат душа ". Това сподели за фитнес моделът Лилия Неделчева, която е един от уредниците на Националните митинги, които в неделя ще се проведат в няколко града в страната.

В края на ноември обществото бе скандализирано от брутално принуждение над кучето Мечо. Обвинен е 37-годишният Захари Шулев, който твърди, че съжалява за осъщественото. В Националния митинг " Справедливост за Мечо " ще се включат и хора от Враца, Бургас, Стара Загора, Монтана, Пловдив. Протестът в София ще се организира в понеделник.

Организаторите приканват хората, които имат сърца за животните, да се включат в митингите, които упорстват за по-тежки присъди за сходни зверства.

" Събрани са над 10 000 подписа, които ще внесем в съда. Целта ни е магистратите да извърнат внимание на публичното неодобрение против дейностите на Захари Шулев. Ще пуснем и молби до Главния прокурор и Министъра на Вътрешните работи ", споделя още Лилия Неделчева. Тя и съидейниците ѝ са подготвени да подадат сигнал и против други двама мъже, снимали поредност издевателства над животни и пускащи разгласи за принуждение и гонки на четириноги в други градове в страната.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР