Организаторите на Откритото първенство на Австралия по тенис обявиха поставените

...
Организаторите на Откритото първенство на Австралия по тенис обявиха поставените
Коментари Харесай

Официално! Григор Димитров №13 в схемата на Откритото първенство на Австралия

Организаторите на Откритото състезание на Австралия по тенис оповестиха поставените за жребия, който ще се тегли в четвъртък от 4 часа сутринта (българско време).
Григор Димитров ще бъде 13-и в схемата. Това значи, че в първите два кръга в Мелбърн полуфиналистът в шампионата от Големия шлем от 2017 година ще играе против непоставени тенисисти, а в третия против подобен сред номера 17 и 24, осведоми БНР.
Възможни противници на първенеца от Бризбън Димитров могат да бъдат Франсис Тиафо (САЩ), Николас Джари (Чили), Камерън Нори (Великобритания), Адриан Манарино (Франция), Юго Умбер (Франция), Франсиско Серундоло (Аржентина), Алехандро Давидович Фокина (Испания) или Ян-Ленард Щруф (Германия).
Водач в схемата при мъжете ще бъде десеткратният първенец на АО Новак Джокович. Втори подложен е Карлос Алкарас, а трети и четвърти – Даниил Медведев и Яник Синер.
При дамите Виктория Томова не е измежду поставените. Там първа е Ига Швьонтек, а втора победителката в Мелбърн от 2023 година Арина Сабаленка. Трета е Елена Рибакина, а №4 е Коко Гоф.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР