Организаторите на метежа предадоха страната и тези, които бяха с

...
Организаторите на метежа предадоха страната и тези, които бяха с
Коментари Харесай

Путин с оферта към главорезите на Вагнер, предложи им договор с военното министерство

„ Организаторите на метежа предадоха страната и тези, които бяха с тях “, съобщи Путин довечера, визирайки скорошния въоръжен бунт на група „ Вагнер “.Той прикани бойците от групата да създадат избор. Путин е предложил те да подпишат контракт с Министерството на защитата, да се върнат вкъщи или да отида в Беларус.Руският президент съобщи, че е издал заповед да се избегне клане по време на въоръжения бунт и добави, че Западът и Киев желаят руснаците да се " избият между тях ".

" От самото начало на събитията по моя заповед бяха подхванати стъпки за отбягване на огромни кръвопролития ", сподели Путин и благодари на руснаците за тяхната " устойчивост и единение, и национализъм ". " Точно това братоубийство желаеха враговете на Русия: и неонацистите в Киев, и техните западни настойници, и всевъзможни национални предатели. Те желаеха съветските бойци да се избиват между тях ", сподели той.

Путин съобщи, че въоръженият бунт по този начин или другояче щеше да бъде сподавен. " Гражданската взаимност сподели, че всяко изнудване и опити за образуване на вътрешен бунт ще завършат с проваляне ", сподели той. „ Организаторите на метежа предадоха страната и тези, които бяха с тях “, съобщи Путин довечера, визирайки скорошния въоръжен бунт на група „ Вагнер “.

Руският президент се срещна и с представители на службите за сигурност, съобщи Агенция Франс Прес.Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи пред съветските държавни медии, че на срещата са участвали министърът на защитата Сергей Шойгу, както и ръководителят на службата за сигурност ФСБ Александър Бортников и началникът на Националната армия Виктор Золотов.Путин благодари на висшите чиновници по сигурността за работата по време на метежа на „ Вагнер “. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР