Ореховите черупки съдържат доста важни съставки, нужни за вътрешните органи

...
Ореховите черупки съдържат доста важни съставки, нужни за вътрешните органи
Коментари Харесай

Вече не подритвам орехите на улицата, а ги събирам, защото ми трябват точно 15 броя, за да се предпазя от следните болести

Ореховите черупки съдържат много значими съставки, нужни за вътрешните органи на индивида и за системата за кръвоснабдяване. Изхвърлянето им в кошчето за отпадък ни лишава от избрани субстанции, които биха могли да оказват помощ на човек да се оправи с пречистването на кръвоносните съдове и по този метод да предотврати образуването на тромбоза. При хора, имащи проблеми с високо кръвно налягане, смес, направена от черупката на орехи, може да бъде отличен предпазен инструмент, който да възстановява кръвното налягане.

Освен това не е мъчно да се приготви такава смес:
Запазете черупките от 15 ореха. Измийте ги и ги подсушете. Вземете дребен стъклен съд и поставете готовите части. Напълнете го с водка (имате потребност от една бутилка) и поставете на изсъхнало топло място. В продължение на две седмици черупките на ореха би трябвало да престояват по този начин, напоени с водка. След това ще имате чудесно лекарство в къщата си, богато на кумарин.

Това вещество навлиза в кръвта, като може да се разтвори и да отстрани съсиреците. Освен това може да се употребява при лекуването на бронхитите, тъй като сполучливо оказва помощ за разтварянето на секретите в тях.
При бодърствуване
Черупките от орех оказват помощ се оправят с бодърствуване, зашеметяване, гърчове и даже заекването. За тази цел ореховите черупки се варят в мляко.
Пепел от орехова черупка
В антични времена, черупките от орехи са били горени. Пепелта, която се образувала,се употребява за лечение на язви. За да има позитивен резултат, тази пепел се смесва с вино и растително масло.

Същата съставна част оказва помощ за бързото зарастване на рани и повлиява върху растежа на косата.
Днес ореховата черупка в тази си форма може да се употребява за стерилизация на вода вместо деен въглен. Пепелта й е доста по-ефективна. Това потребно свойство на ореховите черупки се употребява и за премахване на радиационни субстанции в човешкото тяло.

Начинът на подготвяне на дезинфекциращата примес е доста елементарен:

Ореховата черупка може да бъде изгорена вкъщи в естествен тиган: натрошете суровия материал на трохи и сложете в тигана.

По време на горенето ще се образува пушек, в който миг е належащо да се стартира интензивно бъркане на черупките, които са дребни. Това се прави в продължение на 15 минути. Получените въглищата би трябвало да се охладят и да се стрият на прахуляк.

Полученият прахуляк се употребява както за стерилизация на вода, по този начин и за ликвидиране на стомашно-чревния тракт от радиационни артикули. За тази цел, би трябвало да разтворите 1-2 супени лъжици прахуляк в чаша вода и да отпивате от нея на всеки 15 минути по 2 супени лъжици.

Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е средства от националната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Инфо: За дамата

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР