Камила каза, че кралят е наистина развълнуван да излезе“ тази

...
Камила каза, че кралят е наистина развълнуван да излезе“ тази
Коментари Харесай

Кралица Камила казва, че Чарлз е „развълнуван“ от излизането тази седмица – но признава, че „се опита да го задържи“

Камила сподели, че кралят е „ в действителност разчувствуван да излезе “ тази седмица, само че призна: „ Аз съм се опитваше да го задържи. ”

Кралицата сподели на гостите на събитието в Бъкингамския замък да разпознават хората, които поддържат жертвите на полово принуждение. 76-годишният мъж похвали тези, които стоят зад повторното пускане на схемата за „ чанти за пране “ за жертви на полово принуждение, тъй като имат вяра в „ добротата на непознатите “. Камила беше хазаин на организациите на приема в сряда и описа историята на една майка за щерка й, която получила „ чудесна чанта с тоалетни такъми “, която „ повдигна настроението ни “ след съдебномедицинска експертиза след нахлуване.

Сред гостите бяха Министърът на опазването на здравето Виктория Аткинс, министърът на вътрешните работи Джеймс Клевърли, някогашният министър председател Тереза ​​Мей и Джес Филипс, някогашен министър в сянка за домашното принуждение и отбраната, дружно с представители на полицията, здравните служби и други, свързани с казуса.

Камила с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР