Оралният секс е един от най-лесните начини, с помощта на

...
Оралният секс е един от най-лесните начини, с помощта на
Коментари Харесай

Основната грешка на мъжете при орален секс

Оралният секс е един от най-лесните способи, благодарение на които една жена може да получи оргазъм. И въпреки всичко – за какво не всеки път се получава? Съществува една съществена неточност, която мъжете позволяват по време на орален секс.
Както всеки човек има разнообразни желания в леглото и харесва обещано освен това от друго, това важи с цялостна мощ и за оралния секс. Ако желаете да задоволите изцяло една жена с устните и езика си, преди всичко би трябвало да разберете какво ѝ подхожда най-вече. Разбира се, темпото и придвижванията не е наложително да бъдат постоянно едни и същи, само че тя най-добре може да ви води по пътя на нейния оргазъм. Ако оралният секс не е задоволителен, с цел да може вашата обичана да доближи връхната точка, може би вършиме една съществена и постоянно срещана неточност. Непоследователността.

Защо непоследователността е проблем за дамите?
Ако по време на орален секс жена каже „ Не спирай “, това не би трябвало да бъде превеждано от мъжете като „ Искам да бъде по-бързо “. И въпреки всичко, това е неточност, която доста мъже вършат.
Постоянството е доста значим детайл в построяването на оргазма, тъй като стимулирането на клитора по един избран метод (който към този момент сте открили) води до струпване на прелестно напрежение, което в един миг ще се освободи.
Дали по-бързата или по-бавната стимулация на клитора е правилният метод за вашата половинка, това най-добре може да научите от нея. Ето за какво, в случай че получите удостоверение от дамата, продължете със същото, без да сменяте курса. След като имате напътствие да продължите, поддържайте ритъма, стила и придвижването непрекъснати.
Кажете на партньорката си, че в случай че има потребност от смяна, просто би трябвало да ви го показа. Не забравяйте, че връзката във връзката е извънредно значима във всеки аспект – в това число половия.
Оралният секс е необикновено преживяване, когато и двамата сътрудници са в естетика един с различен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР