Опциите за индивидуализиране при скъпите автомобили са много, като от

...
Опциите за индивидуализиране при скъпите автомобили са много, като от
Коментари Харесай

Конфискуваха Rolls-Royce заради крокодилска кожа в интериора

Опциите за индивидуализиране при скъпите коли са доста, като от Rolls-Royce оферират редица разнообразни оферти, някои от които даже могат да вградят картина в таблото или пък да употребяват материали, чиято стойност надвишават тази на колата.

През годините сме виждали интериори в най-различни осъществявания, в това число с такива на първокласни марки за облекла или кожени произведения, които са излизали непосредствено от фабриката на английската компания или пък от студио за доработка.



Именно от вторите е случай на който се натъкнаха граничните управляващи в Италия, откакто Rolls-Royce Phantom бе иззет при опит за внасяне от Русия. Оказва се, че крокодилската кожа, която е употребена в интериора е в прорез с разпоредбите, защото съгласно Конвенцията от Вашингтон за интернационалната търговия със застрашени типове от дивата фауна и флора, крокодилите са заплашен тип.
Снимки: ADM  Конфискуваха Rolls-Royce поради крокодилска кожа в интериора

За да бъдат употребявани сходни материали за какъвто и било артикул, то би трябвало да се получи особено позволение, което при внасянето на лимузината не е било показано. В момента колата е арестувана, а притежателят и най-вероятно ще получи санкция и ще би трябвало да отстрани интериора.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР