Оптимистичната картина, която в последните години се разгръща пред инвестиционния

...
Оптимистичната картина, която в последните години се разгръща пред инвестиционния
Коментари Харесай

Родните лидери в света на инвестициите

Оптимистичната картина, която в последните години се разпростира пред капиталовия пазар дава опция за голям брой финансови влагане и стабилизиране на стопанските системи. Най-важните капиталови решения, които човек или компания подхваща е не да купи избран финансов инструмент, а да избере верния брокер. Ето за какво в тази сфера има доста капиталови сдружения, само че единствено най- сполучливите и съобразителни анализатори и съветници, познават тънкостите в търговията на акции, облигации и скъпи бумаги.

Въпреки че, Съединени американски щати са синоним на Фондовата борса, а Джордан Белфорт- най-успешният „ див звяр “ в търговията на акции, родният пазар не отстъпва в построяването на водачи, които менажират редица интернационалните капиталови медиатори.

С доста упорита работа, ясна визия, неоспорим гений и мощна воля, трима българи съумяват да отредят лидерски позиции на Arch Financial и Golden Spirit на международния капиталов пазар. Зад тези компании седят имената на Йордан Моллов, Кирил Джабаров и Роберт Димитров. Техният опит, насъбран в родината на фондовата борса, превъзмогването на пречките, които седят пред огромния бизнес и хъса за работа, ги вършат най-хубавите консултанти от България.

Йордан Моллов е приключил интернационалните връзки в SUNY New Paltz, Съединени американски щати и бизнес администрация във Fordham University, Съединени американски щати. От там пътят му продължава в централата на Oбединените народи в Ню Йорк. От 2006 до 2009 година работи като анализатор в няколко хедж фонда в меката на търгуването с акции Wall Street като имената са известни: Hound Partners, 3G capital, NYLIM. От там се заражда любовта му към вложенията, а скъпият опит насъбран там, по-късно дава своето отражение в пазарните триумфите на фирмите, които управлява. Днес той е учител по Стратегии и Е-business в няколко университета. Йордан Моллов е и най-младото лице в България, с купа професор.
Йордан Моллов, дружно с Кирил Джабаров слагат началото на първия български хедж фонд в Съединени американски щати " Голдън спирит асет мениджмънт “, ориентиран към клиенти от Централна и Източна Европа. Интересът към финансовите пазари ги среща и с Роберт Димитров.

Кирил Джабаров е измежду топ sales хората като има редица награди в региона на продажбите и сега написа книга, която да оказва помощ на младите в бранша, решили да вършат продажби в Източна Европа. Кирил е скъп специалист и постоянен посетител в Bloomberg TV и Bulgaria on Air.

Роберт Димитров е лицето, което стои зад ръководството на екипите в България и света. Роберт натрупа своя опит в Чехия, като усвоява добре чешките практики на ръководство и мениджмънт. Постоянство и самообладание – е мотото на Роберт в неговата работа, която е направила редица компании световни.

Тримата консултанти, знаят добре цената на триумфа и какви старания са нужни, с цел да се пребориш с конкуренцията и да направиш фирмите, които менажираш- водачи на пазара.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР