Опростачването в българската политика достига невиждани върхове. И това започна

...
Опростачването в българската политика достига невиждани върхове. И това започна
Коментари Харесай

Елена Гунчева: Опростачването в българската политика започна с влизането в нея на мутрата Борисов

Опростачването в българската политика доближава невиждани върхове. И това стартира с влизането в политиката на мутрата Борисов. Така подрежда слова против водача на ГЕРБ бойко Борисов анализаторът Елена Гунчева0Гривова в своя нов пост.

SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:

Нивото толкоз се занижи във връзка с условията към депутати, министри, министър председатели и администрация, че всевъзможни случайници станаха политици. Това може да се забележи и по стила на говорене и изложение. В интерес на истината, от трибуната на Народното събрание съм чула повече обидни думи, в сравнение с други места. И народът попива този метод на държание и говорене и преповтаря същото надолу.

Без подозрение „ обичаната “ ми партия оглавява класацията за най-просташко говорене.

А членове и почитатели на партията не позволяват ум, обучение или образование да ги спрат да обругават грозно всеки, който не примира от удивление към партията и водача им. В обществените мрежи е най-страшно, аз си мислех до момента, че психодесните никой не може да ги надмине по циничност и неблагоприличие, само че психопатриотите ги задминаха с 200, нахвърляйки се като хиени против всеки, който си разреши да ги подлага на критика или даже да задава въпроси.
Подобен политически нрав води до уронване престижа и на цялата страна, тъй като тези политици вървят в други страни, на интернационалните срещи и събития, където всички схващат неналичията им.

А казусът е, че те съставляват България и в един миг светът приравнява България на Бойко Борисов да вземем за пример.

С това равнище на схващане не съм оптимист, че скоро може да има нещо друго в политиката. Ако сложат един професор Иво Христов и един Азис като избор, не се съмнявайте, че народецът ще си избере Азис, а професорът ще бъде отлъчен от националната обич. И след това се чудим за какво получаваме такова ръководство. Ами народът си харесва такова, това е истината. я.

 

 

Сред известните изречения на Бойко Борисов се открояват няколко паметни:

„ Мисирки “ – нарекъл по този метод публицистите

…………………….

„ Тулупи “ – лентяите, които „ спят до обяд и като станат, почват да плюят против държавното управление “

……………………….

„ Да мачкаш Цветанов е все едно с голо дупе таралеж да мачкаш “

……………………..

 

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Коментари

 

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР