Определено вече се усеща есенното време, макар да се радваме

...
Определено вече се усеща есенното време, макар да се радваме
Коментари Харесай

Седмицата започва мразовито, но как ще приключи и ще вали ли

Определено към този момент се усеща есенното време, въпреки да се радваме към момента на приятни слънчеви дни, сутрините и вечерите стават все по-студени, само че пък това ни подготвя към уютни моменти у дома с обичаните хора. Какво обаче да чакаме като прогноза за новата седмица, вижте тук:

В понеделник сутринта ще отбележим най-ниските стойности на термометрите през първата ноемврийска седмица - от 0 до 5-6 градуса. В някои ниски региони ще се образуват мъгли, които по-късно ще се подвигат, само че бъдете вниманетлни, когато шофирате. Спазвайте всички ограничавания и отдалеченост, с цел да избегнете неприятни произшествия! Следобед в понеделник ще е топло – сред 15 и 20 градуса.

Ще има краткотрайни валежи през новата седмица. Дните със слаби есенни валежи са вторник – най-вече в западната половина на страната и с по-малка възможност - четвъртък-петък. Във вторник над по-голямата част от страната ще има забележителна облачност, тук-там в Западна и Централна България ще превали дъжд. Сутрешните температури ще се покачат, а дневните едва ще се намалят. Уикендът се обрисува безоблачен, само че леко студен. 

Източник фотоси & thumbnail: iStock Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР