Определено отношенията са сложна материя. Но колкото и да са

...
Определено отношенията са сложна материя. Но колкото и да са
Коментари Харесай

Страхливец е мъжът, който събужда любовта на жена, без да има намерение да я обича – Боб Марли

Определено връзките са комплицирана материя. Но колкото и да са комплицирани, доста елементарно може да разпознаеш, когато един човек желае да бъде с теб. И несъмнено, когато не желае. И тук нямат място оправданията.
Ако излизаш с него, само че той се държи необичайно и студено с теб, сигурно има нещо. Може би не ти става прелестно всякога да се държи по еднакъв метод и в никакъв случай да не демонстрира интерес към теб, само че и ти имаш виновност ненапълно. Защо продължаваш да излизаш с мъж, който не се отнася с почитание към теб? И същото важи и за него. Защо, когато не те харесва и няма никакви планове към теб продължава да те търси и да излизате дружно?
Чувстваш се толкоз объркана. Харесваш го, само че не искаш да продължаваш да се чувстваш по този метод. Неговото държание въздейства освен на настроението ти, само че и на самочувствието ти. Какво да правиш? Не знаеш. Единственото, което знаеш е, че искаш допустимо по-скоро всичко това да завърши. Но по какъв начин? Може би в случай че схванеш, че той в действителност не се интересува от теб, ще приемеш истината, колкото и да ти е неприятно и ще продължиш. Но въпросът е подготвена ли си за нея? За истината.

Представяме ти знаците, които демонстрират, че той не се интересува от теб.

Не ти дава отговор на известията

О, да. Един от най-неприятните моменти е, когато му пишеш и стоиш с телефона в ръка, чакайки да получиш отговор. Но отговор по този начин и няма. Минават часове и още веднъж нищо. Дори не си е направил труда да прочете известието ти. Мислиш ли, че е чак толкоз ангажиран. Това са нелепости. Независимо от уговорките, които имаш, да отговориш на известие лишава няколко секунди. И тях ли нямаш?
Ако той ти дава отговор през часове и в никакъв случай не те търси първи – скъпа моя, този човек не се интересува от теб. Но знай, че ще настъпи в миг, когато ще се измориш ти да си тази, която прави всичко.

Отменя срещите в последния миг

Мъжът, който се интересува от дамата, с която излиза, не пропуща нито една опция, с цел да ѝ покаже какъв брой значима и специфична е тя за него. Но този, който не се интересува от теб, не се интересува и от това по какъв начин се чувстваш, нито пък от това, че ти го харесваш. За него няма значение дали имаш потребност да го видиш или не. Той е този, който взема решение по кое време да се види. И в случай че постоянно анулира срещите ви в последния миг – извънредно време е да теглиш чертата. Абсурдно е да продължаваш да търпиш сходно отношение. Вярно е, че на всеки може да му се наложи да отсъства, само че в случай че това се трансформира в навика, време е да му кажеш „ довиждане “. Заради себе си.

Не поддържа диалога

Още едно доказателство, че той не се интересува от теб е, когато всякога ти си тази, която поддържа диалога. Сигурни сме, че в такива моменти се чувстваш много неприятно и се мислиш за досадна. Какво ли не ти минава през главата. Но в случай че връзката сред двама ви не върви – няма по какъв начин да ви се получат нещата. Може би сте прекомерно разнообразни един от различен и нямате общи ползи, които да ви свързват, както и общи тематики на диалог.

И въпреки всичко в случай че това е повода за сложната връзка, постоянно може да се поправят нещата. Но в случай че повода е липса на интерес от негова страна – няма какво толкоз да направиш. Всичко е в неговите ръце, само че мислим, че той към този момент ясно ти е посочил доколко си значима за него. Може би излиза с теб за многообразие или не желае да те нарани в случай че ти каже, че не изпитва нищо към теб. И в двата случая няма опрощение. Смелият човек приказва непосредствено в очите и в никакъв случай не дава напразни очаквания и сигнали.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР