Определението на съда много ясно казва, че не е показано

...
Определението на съда много ясно казва, че не е показано
Коментари Харесай

Иван Христанов: За момента не се обсъжда да отидем на срещата с проф. Габровски

Определението на съда доста ясно споделя, че не е показано доказателство, че правосъдната такса е платена и по тази причина връща делото. Няма го документа в досието. Платено е безусловно в последния миг. Това, което изразихме като безпокойство е, че на схемаджийте това е обичаният им метод. Да наподобява по този начин, че хем са свършили работа, хем в това време ползата на страната не е отстоян ", това съобщи някогашният зам.-земеделски министър, а в този момент народен представител от Политическа партия Иван Христанов пред NOVA във връзка на правосъдната борба сред страната и " Евролаб 2011 ".

" С това не се връща компанията ", акцентира въпреки всичко националният представител.

Спроед него остава необяснено назначението на досегашния началник на БАБХ Христо Вълчанов.

" Миналата година, без нужните правни учредения, без оперативна и функционална нужда, той стартира новата тръжна процедура за границата ", акцентира Христанов.

" Как може да не знаете какво е сторил подопечният ви шеф? ", насочи въпрос той към Министъра на земеделието Явор Гечев.

Той дефинира като " чудноват " избора на ГЕРБ за кандидат-премиер в лицето на проф. Николай Габровски.

" За момента не се разисква да отидем ", съобщи той за това дали Политическа партия ще се отзове на поканата за съвещания с партията на Бойко Борисов.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР