Определението луксозен хотел събира в себе си широк спектър от

...
Определението луксозен хотел събира в себе си широк спектър от
Коментари Харесай

10 забележителни хотела, които ще отворят врати през 2018 г.

Определението " първокласен хотел " събира в себе си необятен набор от асоциации.

Но като цяло под него се схващат парцелите, които дават чувство за мястото и които са продължение на историята на региона, които дават разнообразни услуги и благоприятни условия за развлечение и не на последно място - обслужването е на високо равнище.

Това, което хората търсят, е непредвидимо първокласно прекарване. Те желаят елегантни мебели, само че с меко допиране, което дава чувство за уют и комфорт. Искат страст и незабравимо премеждие.

Вижте няколко хотела в целия свят, които ще отворят порти тази година и които дават обещание точно това.

Bulgari Пекин, Китай (есента на 2017 г.)



Този 119-стаен градски хотел в квартал Чаоянг се простира над река Лиангма, в непосредствена непосредственост до Фондация за просвета на Genesis. Проектиран от италианската архитектурна компания Antonio Citterio Patricia Viel, хотелът е предопределен да се трансформира в украшение от естествени материали, като варовик, оникс, мозайка и няколко типа мрамор.

Той е заобиколен от изящна градина и разполага със СПА център на два етажа. Апартаментът Bulgari е един от най-големите в града. Акцентите включват карта на света, датираща от 1690 година от известния италиански картограф Винченцо Коронели, ситуирана във фоайето на хотела.

The Oberoi, Маракеш, Мароко (началото на 2018 г.)



Едно бягство от оживената какафония на пазарите и улиците на Маракеш, на 20 минути южно от центъра на града, е първият хотел на марката в Мароко, ситуиран измежду 25 акра цитрусови овощни градини и антични маслинови горички.

Отличава се с забавен цвят на сьомга с аспект към планината Атлас. Неговите 84 вили и жилища са обзаведени с ръчно направени марокански аксесоари и богато украсени колони, разполага със спа център с турски хамами.

The Setai Тел Авив, Израел (януари 2018)



Третият обект на марката, ситуиран по продължение на историческата брегова линия Jaffa, е на няколко крачки от известния часовников площад. Той разполага със 120 стаи с забавни порти, вековна чешма и орнаменти от ковано желязо.

Базираната в Лондон компания ara Design и израелската Feigin Architects резервират каменната обшивка на постройката от 13-и век и прибавят ново крило и бар, обзаведени с реставриран дървен материал от истинския покрив.

Rosewood Luang Prabang, Лаос (зимата на 2018)



Първият първокласен хотел на марката - с 22 палатки, вили и жилища, е ситуиран в гъста горска околност с реки и водопад. Намира се на 10 минути от региона от листата на ЮНЕСКО Луанг Прабанг, известна със своите 33 села, изпълнени с архитектурни забележителни храмове и манастири.

Бил Бенсъли, основан в Бангкок, проектира хотела с детайли, въодушевени от традицията на Лаос с френско колониално въздействие.

Raffles Europejski Варшава, Полша (ранната 2018 г.)



Сградата, издигната от Енрико Маркони през 1857 година, е оповестена за първия първокласен хотел в Полша. Разположен на кралския път в сърцето на Варшава, парцелът със 106 жилището ще разполага с мебели по поръчка, дъбови подове и полско изкуство.

Сградата е очевидец на блестящи новогодишни празненства, а сладкарницата на хотела е посещавана от поети и писатели. Интериорът е изработен от испанския дизайнер Lázaro Rosa Violán със синьо-бяла цветна палитра, която отразява полските керамични обичаи.

One&Only Nyungwe House, Гисакура, Руанда (пролетта на 2018 г.)



Намиращ се на чаена ферма в Гисакура, на границата на националния парк Nyungwe, считан за парадайс за примати, този ол инклузив курорт съчетава съвременна сензитивност с руандските обичаи. Неговите 22 стаи и жилища в шест дървени вили се отличават със независими тераси и камини.

Тук можете да упражнявате примати, да хвърляте копие, да се впуснете в пукотевица с лък и хеликоптерни обиколки на парка. Гостите могат да се насладят на вечери на свещи навън.

The Murray, Хонконг, Китай (януари 2018 г.)



Хотелът с 336 стаи, модифициран от Foster + Partners, се простира на 25 етажа и е градско шикозно светилище в централния бизнес регион на Хонконг. Акцентите включват панорамен покрив с аспект към парк Хонконг и серия от подбрани заведения за хранене и питейни заведения.

Сградата от 70-те години с вградени прозорци и триетажни арки прибавя щипка разкош към блясъка на новите хотели, които се отварят в града.

Park Hyatt Сейнт Китс, Банана бей, Сейнт Кийтс (ноември 2017 г.)



Известен като първия първокласен курорт на остров Сейнт Кийтс, 126-стайният парцел неотдавна отвори порти на Банана бей, релативно непокътнат регион с аспект към Карибско море и остров Невис.

Курортът предлага фон, въодушевен от локалните, ресторант единствено за възрастни и ром бар, както и спа център.

Rosewood Baha Mar, Насау, Бахами (пролетта на 2018 г.)



Разположен на брега, парцелът с 233 стаи и пет вили Rosewood е един от трите огромни хотела, които са част от курортен комплекс Baha Mar за 4.2 милиарда $ (другите две хотелски марки са SLS и Grand Hyatt).

Интериорът, планиран от Диана Уонг, има английско колониално въздействие, с текстури от махагон, гладък месинг и мрамор и цветна морска тематика. В хотела има няколко заведения за хранене, в това число Commonwealth, с кухня от Пакистан, Индия, Африка и Карибите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР