Определени знаци могат буквално да изкарат пари от въздуха. Ето

...
Определени знаци могат буквално да изкарат пари от въздуха. Ето
Коментари Харесай

Това са най-богатите зодии

Определени знаци могат безусловно да изкарат пари от въздуха. Ето кои зодии ще имат най-голяма възможност за финансов триумф и кои ще би трябвало да се учат от най-предприемчивите хора.
12. Близнаци
Близнаците не имат качество като пестеливост. Те са прахосници и нищо не може да се направи.
11. Лъв
Лъвът е доста работлив и печели положителни пари, само че положителното сърце желае да помогне на всички. Поради тази причина той рядко забогатява.
10. Скорпион
Скорпионът обича да впечатлява хората, тъй че те няма да спестят пари за себе си. Представителите на тази зодия могат да карат скъпа кола, да се обличат богато и в това време да живеят в непретенциозен апартамент.
9. Козирог
Козирогът работи доста и знае по какъв начин да спести пари, само че все пак рядко забогатява. Целият проблем е, че родените под този знак не знаят по какъв начин вярно да ръководят парите.
 В кой ден от седмицата НИКОГА да не желаеме пари назаем В кой ден от седмицата НИКОГА да не желаеме пари назаем
Понякога нещата не постоянно се подреждат по този начин, както желаеме и се постанова да си помогнем с пари, взети назаем. Обикновено, изпадайки в под...
8. Везни
Везните доста добре и вършат сметките, само че рядко влагат в развиването си. Представителите на този знак се опасяват от загуба.
7. Водолей
Водолеите са доста умни, умеят да умножават парите, схващат от какво да се опасяват и с кого е по-добре да си сътрудничат. С това предприемаческо качество Водолеите постоянно са сполучливи.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР