Оправдава бързото си шофиране с липсата на времеНа 8 август

...
Оправдава бързото си шофиране с липсата на времеНа 8 август
Коментари Харесай

Орлин Горанов: Два пъти месечно хода на маникюр, педикюр и…

Оправдава бързото си шофиране с неналичието на време
На 8 август Орлин Горанов навърши 65 години. Разкрива, че отбелязал празника на яхта с другари. Пийнали по едно пиво след среднощ и си легнали. Изненадата обаче пристигнала на сутринта – когато се събудил цялата яхта била украсена, имало маскенбал, песни, танци, торта…

При все, че гледа да се обкръжава с младежи и той самият се усеща като юноша разкрива, че с напредването на възрастта, човек осъзнава от ден на ден смисъла на всеки ден и година. От дребен е теоретичен, че постоянно би трябвало да има стратегия, цели и фантазии, които да следва. Животът не се случва през днешния ден или на следващия ден – множеството неща се нуждаят от време, с цел да узреят, безапелационен е той. В дните, в които нищо не му се прави, а в същото време има редица задължения, провежда тялото и силата си и работи.

Твърди, че положителният му външен тип се дължи на гена му. Освен това човек не би трябвало да не помни, че външният му тип е огледало на вътрешното му аз. Посещава два пъти в месеца студиото за хубост на брачната половинка си, където се възползва от маникюр, педикюр и подкастряне на веждите.

При все, че скоро ще се влее в редиците на родните пенсионери, не позволява, че ще си стои по през целия ден вкъщи и ще брои мухи. Има задоволително задължения, които и отсега нататък ще го карат да се усеща потребен, а и също така ще получава някакви дивиденти от тях. Ще реши в следствие дали ще се раздели с Представителния отбор на въоръжените сили, където е на щат или ще остане още няколко години.

По отношение на предизвестията за идната тежка зима споделя, че ще се събират по-често повече хора да се топлят и по този начин ще изкарат. Що се отнася до инфлацията отбелязва, че в случай че се появят умни държавни мъже и впрегнат големия запас, който имаме, доста бързо ще излезем от тази обстановка. В този ред на мисли недоумява за какво се бавят още. Въпреки всичко протичащо се остава безвъзвратен оптимист и отбелязва, че в случай че беше черноглед, до момента да е тръгнал към гробищния парк в „ Орландовци “.

Разкрива, че договорът му в предаването „ Последният печели “ изтича в края на годината, само че се надява той да бъде възобновен. Не се тормози от конкурентни излъчвания. Споделя, че откогато е в Българска национална телевизия, не е получавал предложения от други медии. Никога не се е тормозил, че не е задоволително квалифициран за водещ на предаването.

Преподава пеене в Югозападния университет и се надява локдауните към този момент да са зад тила ни, защото е безапелационен, че такава дисциплинираност не може да бъде преподавана онлайн. След броени дни започва новата образователна година в университета.

Не крие, че през годините е имал проблеми с неточни мениджъри. Твърди обаче, че не желае да затормозява паметта си с такива неща и от дълго време ги е изтрил. Сега просто се старае да не попада повече в такива обстановки.
Първият му хонорар бил 2.50 лева По това време бил на 10 години и ходел на учебно заведение с 20 стотинки в джоба. Парите му стигали за една дребна боза и две кифли с мармалад. Всеки ден му оставали по 4 стотинки и в края на седмицата имал 20 стотинки, с цел да отиде на кино.

След като в продължение на няколко месеца остана без шофьорска брошура поради превишена скорост, твърди, че му е било супер и е преоткрил градския превоз. Дори и откакто е бил глобен, не кара деликатно. Оправдава този си недостатък с това, че времето не му стига и го цени прекалено много и поради това кара бързо.

Нито той, нито брачната половинка му обръщат внимание на клюките, които го замесват в любовни връзки с дуетната му половинка Кристина Димитрова.
Споделя, че къщата в родната му Берковица пустее, тъй като към този момент не останали живи родственици. Категоричен е обаче, че с цел да се върне там, би трябвало да има някаква мотивация. Ако се осъществят проектите да се трансформира в ски курорт, безспорно градът ще се възроди като туристическа дестинация, заключава Орлин Горанов.
Източник: Уикенд
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР