Опра Уинфри и Дуейн Скалата Джонсън създават фонд за възстановяване

...
Опра Уинфри и Дуейн Скалата Джонсън създават фонд за възстановяване
Коментари Харесай

Опра Уинфри и Дуейн Джонсън основаха фонд за помощ на пострадалите от пожарите в Мауи

Опра Уинфри и Дуейн " Скалата " Джонсън основават фонд за възобновяване на хората, които са изгубили жилищата си в горските пожари в Мауи , оповестяват двамата във видеоклип, споделен в Instagram.

Двете звезди дружно подариха 10 млн. $ за пускане на акцията и приканват обществеността да помогне в напъните.

" Създадохме Народния фонд на Мауи , който ще даде пари непосредствено в ръцете на хората, които се нуждаят от тях сега ", сподели Уинфри, като изясни, че възрастните, които са изгубили главните си жилища в пожарите в Лахайна и Кула , могат да получават по 1200 $ на месец. Това включва както притежателите на жилища, по този начин и наемателите.

Уинфри сподели, че концепцията за фонда е била провокирана от публикация, която е прочела за Доли Партън, която оказва помощ на своята общественост.

" Това е чиста директна помощ от вас, която ще отиде директно в техните ръце и незабавно ще има някакъв действителен резултат ", добави Джонсън.

Средствата ще бъдат разпределяни " всеки месец, до момента в който членовете на нашата общественост към момента се нуждаят от тях и до момента в който средствата стигнат ", се споделя на уеб страницата на фонда, където хората могат да подаряват и да аплайват за помощ. " Жителите на Мауи би трябвало да решат по какъв начин да наподобява възобновяване за тях самите, техните фамилии и тяхната общественост ", се показва на уеб страницата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР