Опозицията са опитва да използва доклада за СРС-тата срещу ГЕРБ.

...
Опозицията са опитва да използва доклада за СРС-тата срещу ГЕРБ.
Коментари Харесай

БСП се опитва да използва доклада за СРС-тата според Данаил Кирилов

Опозицията са пробва да употребява отчета за СРС-тата против ГЕРБ. Това съобщи пред bTV шефът на правната комисия в Народно събрание и народен представител от ГЕРБ Данаил Кирилов.

По думите на Кирилов Бойко Рашков е употребявал представянето на отчета за СРС-тата демонстрационно, с отчета той се е промотирал за нов мандат като началник на Бюрото за надзор на СРС-тата.

Според Кирилов Рашков е преувеличавал с броя за сигналите за нелегално подслушване. По думите му Рашков е приказвал за стотици сигнали, а те се оказали 88. Кирилов изясни и че по време на чуването на Рашков в залата не са участвали членове от комисията за надзор на СРС-тата.

От своя страна депутатът от Българска социалистическа партия Крум Зарков посочи, че отчетът за СРС-тата е бил показан в Народното събрание съзнателно и депутатите от ГЕРБ били длъжни да изслушат Рашков. По думите му опозицията има право един път месечно да дефинира първата точка в дневния ред на Народното събрание и това предписание било употребявано през вчерашния ден за отчета на Рашков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР