Опозицията не е закъсняла с реакцията си за вот на

...
Опозицията не е закъсняла с реакцията си за вот на
Коментари Харесай

Джевдет Чакъров: Има сериозни аргументи за вота на недоверие

Опозицията не е закъсняла с реакцията си за избор на съмнение. Аргументите на Българска социалистическа партия им са доста добре подкрепени, само че и Движение за права и свободи има свои.
Това съобщи пред Българска национална телевизия депутатът от Движение за права и свободи Джевдет Чакъров.

Той бе безапелационен, че " Няма време за толеранс от 100 дни за новия екоминистър, обстановката е такава ", счита депутатът от Движение за права и свободи и добави, че Емил Димитров би трябвало незабавно да предприеме ограничения

Министерство на околната среда и водите е принципал и дава отговор за водите. Всеки месец на министъра на околната среда и водите се дават графици, които той подписва за 50-те язовира от национално значение. Има съгласуваност по проблема за водната рецесия в Перник, въпреки и закъсняла. Трябва да се откри опция за водата на Перник.

По думите му е належащо съответно ръководство на водите, тъй като страната ни е с огромна амплитуда и сме на последните 5 места в Европа по воден запас. " Ако всички по съответните стъпала си правят работа, то информацията би трябвало да се обработва и да се предотвратяват сходни рецесии. Както сподели министър председателят през вчерашния ден с приоритет е водата за питейно-битови потребности ", сподели още той.

Попитан по какъв начин вижда съдружното ръководство след насъбраните министерски оставки, той съобщи, че оставките не водят до някаква смяна. " Работи се, само че не с ускорени крачки, а страната се нуждае от това. Няма промени. ", счита Чакъров.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР