Опозицията коментира създалото се напрежение между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. Припомняме,

...
Опозицията коментира създалото се напрежение между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. Припомняме,
Коментари Харесай

Каква е реакцията на опозицията за напрежението между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС

Опозицията разяснява създалото се напрежение сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. Припомняме, че в неделя вечер на брифинг от ГЕРБ-СДС обявиха, че в случай че до 12 часа в понеделник ПП-ДБ имат предпочитание да споделят властта, тогава може да приказват. Ако ли не, връщат досието с мандата и държавно управление с този мандат няма да има.

Лидерът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов напомни, че преди две години на 17 март е бил карцерът на Бойко Борисов.

„ Късно вечерта на 17 март 2022 година, обществено и пред очите на цяла България, дилетантите „ арестуваха “ бъдещия си съдружен сътрудник. Не мисля, че Борисов е имал по-голямо обществено оскърбление през цялата си политическа кариера “, написа Костадинов във Facebook.

„ 2 годни по-късно, същите тези дилетанти, по същото време на денонощието, се молиха на Борисов за коалиция, по най-жалкия и позорен метод, съществувал в актуалната политическа история на България “, добави той.

Лидерът на Има Такъв Народ Слави Трифонов написа във Facebook, че е гледал и двете конференции – тази на ГЕРБ и тази на ПП-ДБ. Той също напомни, че преди две години Борисов е бил задържан. „ Кирил Петков арестува Бойко Борисов. Арестува го самичък, без даже да уведоми съдружните си сътрудници. И през днешния ден, две години по-късно, Кирил Петков се моли на Бойко Борисов. Моли му се като… като котенце. Моли му се, с цел да го остави още малко във властта “, написа Трифонов.

Днес в 12 часа президентът Румен Радев ще връчи досието с мандата на Мария Габриел.

dariknews.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР