Опозиционно настроени партийци посрещнаха с лозунги и призиви за конгрес

...
Опозиционно настроени партийци посрещнаха с лозунги и призиви за конгрес
Коментари Харесай

Опозиционери протестираха пред „Позитано” 20 срещу Нинова

Опозиционно настроени партийци посрещнаха с лозунги и апели за конгрес участниците в националния съвет на Българска социалистическа партия на „ Позитано “ 20, който се организира през днешния ден.

Недоволните носят плакати с надписи „ Да спасим Българска социалистическа партия “, „ Време е за конгрес “, „ Чуйте партията “, „ Нинова ликвидатор на Българска социалистическа партия “ и скандират „ Оставка “ под прозорците на соцводача Корнелия Нинова, споделя bTV.

Сред участниците в митинга се забелязваше Кирил Добрев, който се състезава срешу Нинова за лидерската позиция, само че загуби.

Малко по-рано ръководителят на младежкото Българска социалистическа партия Николай Бериевски разгласи пред bTV, че младежката организация упорства цялото управление на партията да поеме отговорност за неприятните резултати на изборите. Младите социалисти също желаят неотложно привикване на конгрес.

Националният съвет на Българска социалистическа партия дружно с парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ би трябвало да реши дали да поддържа държавно управление на „ ИТН “ и по какъв начин да работи. По време на съвещанието ще бъде показан отчет за резултатите на „ Българска социалистическа партия за България ” от парламентарните избори, извършени на 11 юли.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР