Опозиционните партии във Великобритания обявиха, че са се разбрали да

...
Опозиционните партии във Великобритания обявиха, че са се разбрали да
Коментари Харесай

За да спрат Brexit без сделка - британските опозиционери се обединяват

Опозиционните партии във Англия оповестиха, че са се разбрали да работят дружно, с цел да се опитат да предотвратят Брекзит без съглашение, в това число посредством приемане на законодателство или осъществяване на избор на съмнение против държавното управление, оповестява " Ройтерс ".
Британският парламент възобновява работата си след лятната почивка през идната седмица и се готви за борба с новия министър председател Борис Джонсън, който даде обещание да изведе Англия от Европейския съюз със или без съглашение за излизане в края на октомври.
Лидерът на Лейбъристката партия Джереми Корбин беше хазаин на диалози с Шотландската национална партия, Либералните демократи, Зелената партия и Независимата група за смяна, с цел да обсъдят тактиките за попречване на излизане без съглашение.
" Присъстващите се споразумяха за неотложността да действаме дружно, с цел да намерим на практика способи за попречване на Брекзит без съглашение, в това число опцията за приемане на законодателство и избор на съмнение ", се споделя в взаимното изказване на партиите след срещата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР