Опорният халф на Реал Мадрид Каземиро стана автор на единия

...
Опорният халф на Реал Мадрид Каземиро стана автор на единия
Коментари Харесай

Каземиро – компютърът в сянка за Реал в Париж

Опорният халф на Реал Мадрид Каземиро стана създател на единия от головете при триумфа с 2:1 над Пари Сен Жермен в 1/8-финалния реванш от Шампионската лига. Попадението, донесло успеха на „ Парк де Пренс”, обаче е единствено върхът на повече от впечатляващото показване, което бразилецът направи.

Рамос: Шампионската лига е обичаният ни шампионат

Много от почитателите на „ белия балет” смятат Каземиро за амулет, тъй като с него в редиците си клубът завоюва 3 оценки в Шампионската лига. По всичко наподобява, че футболистът има учредения да мечтае за четвъртия още в този момент през сезон 2017/2018.

Както нормално, 26-годишният състезател беше тихият работяга в центъра на терена, с което разреши на другите играчи към себе си да блестят. За всичките 90 минути в Париж той сбърка един-едничък пас. Той опита 57 подавания и 56 от тях бяха сполучливи, което прави успеваемост от 98 %.

Реал се впуска в гонене достижение на Барса

Реално сбърканото подаване беше и единствената му неточност за цялата вечер. Той опита 5 шпагата, от които четири бяха сполучливи. Иначе за цялата вечер Каземиро влезе в 15 единоборства и завоюва 11 от тях. Нито един от футболистите на Реал не може да се похвали с толкоз доста извоювани дуели на терена в хода на срещат
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР