Опитвам се, всъщност, доста се старая да не крещя на

...
Опитвам се, всъщност, доста се старая да не крещя на
Коментари Харесай

Как да не крещим, когато имаме лош ден

" Опитвам се, в действителност, много се старая да не викам на децата. Но от време на време не мога да се въздържа. Избухвам и по-късно се усещам доста отговорна. Знам, че повода не е това, което вършат децата. Причината е в мен. Особено, когато денят ми е бил в действителност тежък.

Дали в действителност мога да спра да им крещя? Каква е тайната? "

Съчувствието е ключ към спокойствието

Съчувствате на най-близките, на децата, само че започнете да съчувствате на себе си. Не можете да сте прочувствено великодушни, когато сте под стрес и усещате празнина, когато чувствате, че не сте задоволително положителни. Когато напрежението е по-малко, вие ще мислите по-добре и ще може да реагирате по-спокойно, каквото и да създадат децата. Без викове!

Така, когато почувствате неспокойствие, не се обвинявайте и не се срамувайте. Това е част от човешката природа. Всички имаме сложни дни. Представете себе си като мигаща алена светлина на таблото на автомобила. Какво да извършите, когато я видите:

- Удвойте напъните се да контролирате държанието на децата, даже от това да ви заболи главата;

- Издърпайте кабела, тъй че алената светлина да престане да мига и изпийте едно „ пиво “ - с цел да преглътнете тревожните чувства, които ви разболяват и с цел да се успокоите;

- Кажете „ Благодаря! “ за сигнала и използвайте опцията да помислите какво би трябвало да извършите в този миг, с цел да се почувствате добре и да бъдете благосклонни към своите деца. Това неспокойствие, което сте почувствали, е сигнал, че е време неотложно да се погрижите за себе си.

Как се изключва алената лампа

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР