Опитният капитан на волейболния Левски Боян Йорданов сподели пред Sportal.bg

...
Опитният капитан на волейболния Левски Боян Йорданов сподели пред Sportal.bg
Коментари Харесай

Боян Йорданов: Надявам се самочувствието ни като отбор да се вдигне, но трябва да стоим здраво стъпили на земята

Опитният капитан на волейболния Левски Боян Йорданов показа пред Sportal.bg и Sportal TV след успеха над водача в Суперлигата Хебър (Пазарджик) с 3:1 в отсрочен мач от 7-ия кръг на първата осмица в Суперлигата, че се надява самочувствието им като тим да се вдигне, само че би трябвало да стоят крепко стъпили на земята.

" Много хубава победа, за първи път Левски побеждава Хебър доколкото разбрах. Радвам се, че си извоювахме успеха, само че към сложните точки в сложните моменти ние имахме доста пипания на обсада и много добра игра в отбрана. Това бе ключът към нашия триумф. Победихме изцяло справедливо. В шампионата има още много мачове за изиграване, само че това си е една победа, която сме извоювали и се веселя за нея ", разяснява Йорданов.

" Трябваше ни малко време за сработка, имахме много спирания около пандемията. Надявам се да няма повече за сезона, и да вървим напред. Неизбежно е, те и другите тимове са със сбит график, персонално аз нямам терзания за себе си дали мога да устоя физически. Чувствам се супер. Самочувствието ни като тим се надявам да се вдигне, само че би трябвало да стоим крепко стъпили на земята. И най-малкото разпределяне води до дъното ", сподели още капитанът на " сините ".
Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР