Опитният капитан на волейболния Левски Боян Йорданов призна пред Sportal.bg

...
Опитният капитан на волейболния Левски Боян Йорданов призна пред Sportal.bg
Коментари Харесай

Боян Йорданов пред Sportal.bg: Нашата цел е да играем хубав волейбол и да побеждаваме

Опитният капитан на волейболния Левски Боян Йорданов призна пред Sportal.bg и Sportal TV след разгромната победа над Добруджа 07 (Добрич) с 3:0 в отсрочен мач от 5-ия кръг на първата осмица на Суперлигата, че задачата им е да играят прекрасен волейбол и да побеждават. Ето какво показа още капитанът на " сините ":

" Не беше елементарно изключително след такава загуба в Монтана. Радвам се, че съумяхме за толкоз къс интервал от време да се активизираме и да реализираме една прелестна победа. За мен постоянно е била една добра формула да има млади и по-опитни състезатели. Когато аз съм бил млад и съм бил измежду по-опитни състезатели, това постоянно ми е пособие, както беше и в националния тим. Тук в Левски считам, че вървим по една възходяща линия, като младите състезатели са удовлетворени, че могат да упражняват с някои по-опитни. А това не знам дали е формула за триумф, само че сигурно е добре за развиването на един тим ".

" Абсолютно, доста са изравнени нещата в шампионата. Реална цел? Нашата цел е да играем прекрасен волейбол и да побеждаваме. Всеки от нас пък вътрешно несъмнено желае да завоюва орден и да се класираме по-напред, като знаем класиранията на Левски през последните години. Със сигурност желаеме да реализираме нещо доста хубаво ".

" Играл съм съвсем в целия свят, само че това е освен едно от най-хубавите уреди в България, а едно от най-хубавите уреди в Европа. И ние, момчетата от Левски, сме късметлии и би трябвало да сме доста признателни, че можем да използваме това прелестно ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР