Опитният германски специалист Феликс Магат смята, че има способността да

...
Опитният германски специалист Феликс Магат смята, че има способността да
Коментари Харесай

Феликс Магат смята, че има необходимото, за да помогне на националния отбор на Германия

Опитният немски експерт Феликс Магат счита, че има способността да върне духа на играчите в националния тим на страната. Това съобщи самият той в изявление, по време на което той бе запитан дали би застанал отпред на Бундестима.

" Сега Германия се нуждае от треньор, който може да възвърне увереността и сигурността в състава. В момента футболистите усещат неустановеност. Имам способността да върна духа в играчите и те още веднъж да се показват на доста по-високо равнище ", разяснява опитният 70-годишен ментор, представен от Скай Спортс.

Припомняме ви, че Германия остана без своя треньор Ханзи Флик, който беше уволнен поради серията от слаби резултати и по този начин четирикратните международни първенци ще бъдат водени от легендата Руди Фьолер в контролата довечера против Франция в Дортмунд.

Според медиите в страната любимци за поста селекционер на Бундестима са някогашният треньор на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман и австриецът Оливер Гласнер, който изведе Айнтрахт Франкфурт до успех в шампионата Лига Европа през сезон 2021/22.

Колкото до самият Феликс Магат, за последно той бе отпред на Херта Берлин, като оказа помощ на " Старата дама " да оцелее в Бундеслигата през сезон 2021/22.

В своята богата треньорска кариера Магат е водил още редица известни тимове в Германия, измежду които Хамбургер ШФ, Щутгарт, Вердер Бремен, Айнтрахт Франкфурт, Байерн Мюнхен, Волфсбург, Шалке 04 и още няколко тима в чужбина.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР