Опитите за проваляне на диалога за нормализацията на отношенията между

...
Опитите за проваляне на диалога за нормализацията на отношенията между
Коментари Харесай

Захарова: Никой не може да провали отношенията между Русия и Грузия

Опитите за пропадане на разговора за нормализацията на връзките сред Русия и Грузия са обречени на неуспех, съобщи в четвъртък представителят на съветското министерство на външните работи Мария Захарова, разяснявайки възбраната за навестяване на Тбилиси на съветски публицисти, за присъединяване в Международния южнокавказки медиен конгрес на 4-7 септември, предава ТАСС, представени от " Фокус ".
„ Противниците на нормализацията на двустранните връзки сред Русия и Грузия авансово кръстиха това мероприятие като „ конгрес на прокремълските пропагандисти “ “, означи тя. „ Въпреки провокациите, форумът се състоя. Никои от по този начин наречените прокремълски пропагандисти нямат никакъв пръст в това “.
По думите ѝ, „ всеки опит да се откри разговор би трябвало да бъде приветстван, когато става въпрос за опцията от обмяна на отзиви “. „ Важно е не да се месим, а да насърчаваме нормализацията на връзките сред страните и народите в района “, означи съветският посланик. „ Опитите за пропадане на тези старания, в този случай са обречени на неуспех “.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР