Опитите на организациите за търсене на извънземен живот досега са

...
Опитите на организациите за търсене на извънземен живот досега са
Коментари Харесай

Ентусиасти установиха защо все още не са открити извънземни

Опитите на организациите за търсене на извънземен живот до момента са се проваляли безславно, тъй като погрешно са употребявали радиосигнали, написа в. " Метро ".

Програмата за търсене на извънземен разсъдък от десетилетия се вслушва във Вселената с радиотелескопи. Но по този начин и не бяха открити извънземни сигнали. Това се дължи на обстоятелството, че инопланетяните най-вероятно си поддържат връзка с лазери, а не с допотопната техника на радиовълните.

Добронамерени ли са извънземните към хората?

Поради тази причина почитателите на контактите с извънземните започнаха да събират средства за изработката на лазерен детектор.

Мнозина специалисти мислят, че инопланетяните от дълго време ни изпращат доста къси лазерни сигнали, само че заради липса на подобаващи принадлежности, ние не сме способни да ги засечем.

Учени разкриват тайните на сигналите от " извънземните " цивилизации

С конструирането на новия лазерен детектор ще могат да бъдат засичани лазерни послания с дълготрайност единствено няколко милисекунди, настояват учените. По тематиката Астрономи уловиха странни сигнали от близка звезда Забележителен прогрес в търсенето на извънземен живот виждат от НАСА Уфолог сподели фотоси на извънземни, открити в Розуел (ВИДЕО)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР