Опитите да се върне Русия към границите си от 1991

...
Опитите да се върне Русия към границите си от 1991
Коментари Харесай

Медведев: Русия няма да допусне възстановяване на границите от 1991 г.

Опитите да се върне Русия към границите си от 1991 година ще доведат до световна война със Запада и офанзиви против Берлин, Лондон, Вашингтон и други цели . Това съобщи заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев, представен от ТАСС.

В канала си в Telegram той уточни, че нуклеарните сили в никакъв случай не са губили от никого във войни, в които те пазят своето родно място, своята земя и своя народ, своите полезности.

Според него опитите за възобновяване на границите от 1991 година ще доведат до световен спор, в който Русия ще употребява целия си стратегически боеприпас, с цел да нанесе удари по Киев, Берлин, Лондон и Вашингтон. Така че е по-добре да ги оставим да върнат всичко, преди да е станало прекомерно късно. Или ще го върнем сами с оптимални загуби за врага.. Нашите воини са герои!, добави Медведев.

По думите му, в случай че Украйна завоюва войната, това ще е победа за неонацистите и техните спонсори и връщане на границите от 1991 година Медведев акцентира, че това би означавало пряк и необратим разпад на днешна Русия, която по конституция включва нови територии.

Медведев предизвести, че възможен разпад на Русия ще има по-ужасни последствия от резултатите от една елементарна, даже и най-продължителната война.
 Медведев вижда бъдеща Украйна единствено в рамките на Лвовска област
Медведев вижда бъдеща Украйна единствено в рамките на Лвовска област

Той " видя тази прогноза " в план за създаване на жп линия с европейско междурелсие до Лвов
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР