Опита се да прехвърли вината за алкохолната си зависимост върху

...
Опита се да прехвърли вината за алкохолната си зависимост върху
Коментари Харесай

Бен Афлек с взривяващо признание

Опита се да трансферира виновността за алкохолната си взаимозависимост върху някогашната му съпруга
Актьорът от международна големина Бен Афлек направи нзривяващо самопризнание за персоналния му живот.

В изявление за американско радио, той приказва обстойно и нашироко за предходния си брак – с Дженифър Гарнър и не спести детайлности.

49-годишният артист разкри в изявлението си с Хауърд Стърн за проблемите си с алкохола. Припомняме, че той е разграничен с майката на децата си от 2015 година Бен Афлек показа, че двамата обмислили деликатно решението си за бракоразвод след десетгодишен брак.
 Бен Афлек
Опита се да трансферира виновността за алкохолната си взаимозависимост върху някогашната му брачна половинка

„ Истината е, че мина време. Бяхме се отдалечили “, разкрива той.
Актьорът обаче бърза да посочи, че слуховете да невярност с детегледачката на децата им, са цялостни „ нелепости “.
„ Връзката ни към този момент не беше същата. Случва се. Тя е човек, който обичам и почитам, само че за който към този момент не би трябвало да съм женен “, акцентира Афлек.

Той уточни, че като родители на три деца, осъзнавайки отговорността, която носят, дълго време се опитвали да спасят брака си.

„ Наистина се опитахме, тъй като имаме деца, само че и двамата чувствахме, че това не е моделът, който желаеме да имат за брак. (…) Разделихме се другарски. Дадохме всичко от себе си. Имали ли сме моменти на напрежение? Имали ли сме някакви различия по отношение на попечителството? Трудни ли бяха нещата за нас? Ядосани ли сме? Да, само че в основата постоянно е било уважението. Знаех, че е добра майка. Винаги съм се надявал, че тя знае, че съм добър татко. Знаех, че съм “, добави той.
Чувствал се в клопката на трагичен съюз
Бен Афлек несъмнено разяснява и зависимостта си от алкохол. При все, че преди време е признавал, че е страдал от зависимостта много преди брака си с Дженифър, в този момент внезапно твърди, че евентуално е щял да продължи да пие, в случай че бяха останали женени. Като причина за това той показва, че се чувствал в клопката на един трагичен съюз.

„ Вероятно щяхме да се разкъсаме един различен. Вероятно към момента щях да пия. Част от повода да стартира да пия беше, тъй като се усещах в капан “, твърди той.

„ Мислех си: Не мога да си потегли поради децата си, само че не съм удовлетворен, тъй че какво да върша? Това, което направих, беше, че изпих цяла бутилка уиски и заспах на дивана, а това не беше решението ”.

„ Лекът за пристрастяване е страданието, изпитваш задоволително болежка, че нещо вътре в теб да каже: Свърших! Имам шанс, тъй като стигнах до този миг, преди да изгубя най-важното. Не моята кариера или парите си, а връзката с децата си “, показва Бен Афлек.

Актьорът няма да не помни деня, в който бил под въздействието на солидно количество алкохол, когато срещнал погледите на децата си. Определя го като „ най-лошия ден в живота му “.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР