Опита на политически партии на конгреса да произвеждат фалшиви новини

...
Опита на политически партии на конгреса да произвеждат фалшиви новини
Коментари Харесай

Опарен, ГЕРБ обвини БСП в лъжи, фалшиви новини и интриги

Опита на политически партии на конгреса да създават подправени вести е противен и неподобаващ и спасявайки своите вътрешно партийни проблеми е противен. Не желаеме да имаме вяра, че европейската левица не желае да поддържа България в европредседателството. ” Това сподели Лиляна Павлова, която дава отговор като министър за европредседателството ни в Европейски Съюз.
Откакто госпожа Нинова е на власт, ние започнахме да вършим указател на подправените вести. Преди две години Българска социалистическа партия приказваха за 16 млн. лева дълг, който ще бъде изхарчен. Надявам се най-малко по време на европредседателството тази черна акция да спре.Не имам вяра, че това ще се случи. Но и ние ще отговаряме по отговарящ метод. Защото медиите са принудени да популяризират подправени вести, сподели депутатът Тома Биков.

Слушаме през последните месеци дали Българска социалистическа партия е опция, да такава е, само че неприятна. Ако приказваме за политиките, които желаят да вплетат в бюджета е малко наивно. Плоския налог в миг, в който имаме завръщане в България на младежи, да ги противопоставяш на необразовани е безспорна неточност, уточни Владислав Горанов. Колегите от Българска социалистическа партия са обезпокоени, че няма по какъв начин да дадат опция на ГЕРБ, има още 3 години и половина, когато да се явят на избори. Ние дотогава ще сме повишили учителските заплати и ще сме подобрили инфраструктурата, сподели още финансовият министър.

Според вицепремиера Томислав Дончев цялото конгресно мероприятие на Българска социалистическа партия било събиране на хора с идентични проблеми,които са пристигнали да се утешават един различен. Според него Столетницата се намирала в посттравматичен стрес.

Това, което прави Българска социалистическа партия, е неприемливо, изключително в навечерието на европредседателството. Соцпартията няма да бъде опция на ръководството с експанзията в говоренето си. Това съобщи Цветан Цветанов.

ГЕРБ ще излезе с политическа декларация, че в никакъв случай няма да бъде в коалиция с Българска социалистическа партия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР