Опит за държавен преврат! Зам.-министърът на електронното управление Михаил Стойнов

...
Опит за държавен преврат! Зам.-министърът на електронното управление Михаил Стойнов
Коментари Харесай

ИТН: Опит за държавен преврат! Зам.-министър от ПП-ДБ е свалил на флашка кода за машините

Опит за държавен прелом! Зам.-министърът на електронното ръководство Михаил Стойнов е свалил кодовете за машините на флашка. Това е записано от камери и попада в отчет на ДАНС.

За това сигнализира пред публицисти в коридорите на Народното събрание ръководителят на парламентарната група на Има Такъв Народ Тошко Йорданов.

" На ексклузивен председателски съвет доскоро ръководителят на Народното събрание ни прочете този отчет. Зам.-министърът е сниман от камерите по какъв начин смъква кодовете на машините на флашка. Това е нарушаване на закона ", сподели още той.

 

На председателския съвет са взели участие представители на всички парламентари групи без Политическа партия - Демократична България.

 

" Имаше ексклузивен председателски съвет, пристигна отчет от ДАНС, в който излиза наяве, че два дни, откакто ЦИК направи обществено генериране на хеш код, който е единият от ключовете за отбрана на машините, заместник-министърът на електронното ръководство Михаил Стойнов влиза в залата, повтаря цялата процедура, снима с телефона си, смъква информацията на флашка ", изреди пред медиите Йорданов. И добави: „ Ето ви по какъв начин се манипулират машини “

 

„ Помните ли записа на Политическа партия по какъв начин действителният им % е 7 и по какъв начин са изгърмели един план на Слави и са взели един бутон? Този Стойнов незабавно би трябвало да бъде задържан. Прокуратурата би трябвало да се задейства, тъй като е осъществен държавен прелом на два пъти на избори с машини ”, напомни депутатът от Има Такъв Народ.

Според Йорданов този зам.-министър всеки миг би трябвало да бъде задържан.

" Софтуерът се управлява с два кода. В момента Политическа партия - Демократична България имат и двата кода и могат да манипулират софтуера ", предизвести Йорданов.

" За арест са Кирил Петков и Асен Василев, които най-вероятно са знаели за това нещо и са правили същото, когато бяха министри ", отсече ръководителят на парламентарната група на Има Такъв Народ.

 

" ПП-ДБ фалшифицират изборите, крадат машини. Има запис от охранителни камери. Има отчет на ДАНС, изпратен до Народното събрание, президента и Министерския съвет ", повтори Йорданов.

Има Такъв Народ упорстват да се анулира машинното гласоподаване и желаят външния министър Мария Габриел да пристигна в Народното събрание. " На тези изброи, които идват, не би трябвало да има нито една машина, тъй като всички машини са компрометирани ", счита Тошко Йорданов.

" Софтуерът се манипулира с 2 кода и този зам.-министър има и двата кода и може да се манипулира машинният избор ", сподели Тошко Йорданов.

 

 Очаквайте детайлности

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР