Оперните звезди Соня Йончева и Пласидо Доминго ще зарадват българската

...
Оперните звезди Соня Йончева и Пласидо Доминго ще зарадват българската
Коментари Харесай

Затварят част от улиците в София заради концерта на Соня Йончева и Пласидо Доминго

Оперните звезди Соня Йончева и Пласидо Доминго ще зарадват българската аудитория с церемония концерт под звездите на следващия ден вечер, пред храм-паметник " Св. Александър Невски ".

Заради събитието няма да се позволяват транспортни средства до 18:00 часа на 1-ви септември в близките улици.

Предвидени са 7 пропусквателни пункта за гостите, които ще бъдат отворени от 18:00 ч. и са ситуирани симетрично от двете страни на ул. " Оборище ".

Оперната прима Соня Йончева приказва пред bTV часове преди грандиозния концерт за това по какъв начин е съумяла да убеди именитият Пласидо Доминго да пристигна в България за подобен огромен концерт по време на пандемията.

" Да Ви кажа почтено не беше доста мъчно, той към този момент беше посещавал България. Той е имал концерт тук и имаше прелестни мемоари от България. И аз единствено му споделих концепцията: " Би ли желал да пееш този път с мен? " и той сподели: " Да, кажи ми, по кое време? Веднага ", описа Йончева.

" Строим един цялостен спектакъл на открито, под звездите, на такова духовно, вълшебно място, каквото е площадът пред " Невски ". Показахме му всичко това и той остана доста учуден. И сподели: " Уау, прелестно, хайде, там съм ", добави тя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР